Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!

Κλείσιμο

Εταιρία - Ιστορικό

Νέδων Γεννήματα Ευβοϊκής Γης

Δημιουργία

Καλοκαίρι του 2013 και γεννιέται η ιδέα για την δημιουργία της ΄΄Νέδων Γεννήματα Ευβοϊκής Γης΄΄.

* Νέδων :nεðɔn/ (ο) ουσ. <αρχ. Νέδων> ορμητικός ποταμός που πηγάζει από τον ορεινό όγκο της Κεντρικής Εύβοιας και εκβάλλει στο Αιγαίο πέλαγος // Σημερινή ονομασία Μανικιάτης. 

Αποστολή

Αποστολή μας είναι να παρέχουμε στους καταναλωτές μας αγνά, υψηλής ποιότητας προϊόντα αξιοποιώντας τον παραγωγικό και πολιτισμικό πλούτο της Εύβοιας και της Σκύρου.

Φιλοσοφία

Αφιερώνουμε μεγάλο μέρος από την ζωή μας στην αναζήτηση και δημιουργία προϊόντων υψηλής ποιότητας τα οποία δημιουργούνται σύμφωνα  με τις μεθόδους ορθής γεωργικής πρακτικής και με γνώμονα την αειφορία.

*Πιστεύουμε ότι η πλούσια γαστρονομική ιστορίας της Εύβοιας πρέπει να διασωθεί και να διαδοθεί γι αυτό και επιλέγουμε προϊόντα που παράγονται αυστηρά στο έκτο μεγαλύτερο νησί της Μεσογείου.

*Όλα μας τα προϊόντα προέρχονται από μικροπαραγωγούς και μικρές οικοτεχνίες που δρουν με το σκεπτικό ότι όταν η παραγωγή είναι μικρή και προσεγμένη προκύπτουν προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Όραμα

Όραμα μας να ταξιδέψουμε όσο το δυνατόν πιο μακριά και συστήσουμε σε όσο περισσότερο κόσμο μπορούμε την εξαιρετική ποιότητα και νοστιμιά των προϊόντων της Ευβοϊκής Γης.

Στόχος

Στόχος μας να ανακαλύπτουμε συνεχώς καινούργια προϊόντα έτσι ώστε να τα προσφέρουμε στον καταναλωτή αγνά, ασφαλή και με αναλλοίωτα τα στοιχεία που περιέχουν.