Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!

Κλείσιμο

Πληροφορίες Αποστολής & Πληρωμής

Πόσος χρόνος χρειάζεται για την παράδοση; 


Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και έχει εύρος από 2 έως 6 εργάσιμες ημέρες 

 

Πως αποστέλλονται τα προϊόντα και πόσο μου κοστίζει;


Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσω εταιρίας ταχυμεταφορών(Γενική Ταχυδρομική).Εάν κατά την ώρα παράδοσης δεν σας βρουν στην διεύθυνση στην οποία έχετε δηλώσει ο υπάλληλος θα σας αφήσει μία ειδοποίηση ώστε να επικοινωνήσετε και να κανονίσετε εκ νέου την παραλαβή των προϊόντων. Οι παραγγελίες παραμένουν διαθέσιμες για παράδοση στο κατάστημα που σας εξυπηρετεί μέχρι και 10 ημερολογιακές ημέρες από την παράδοση στο κατάστημα. Σε περίπτωση που δεν καθίσταται δυνατή η ολοκλήρωση της παράδοσης της παραγγελίας σας (ενδεικτικά αναφερομένων: αδυναμία επικοινωνίας, μη προσέλευση για παραλαβή του προϊόντος) και μετά το πέρας της εν λόγω προθεσμίας, η παράδοση ακυρώνεται, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση και το δέμα επιστρέφεται σε εμάς. Τα έξοδα αποστολής είναι ένας συνδυασμός βάρος προϊόντων και τρόπου πληρωμής. Το βάρος υπολογίζεται με βάση το βάρος και τον όγκο του κάθε προϊόντος. Το ελάχιστο ποσό χρέωσης είναι 3,80€ ανά παραγγελία(εώς 4kg,μετά 1€ ανά κιλό) και επιβαρύνει εξ’ ολοκλήρου τον πελάτη. Το τελικό ποσό εμφανίζεται στο καλάθι των αγορών σας, πριν την αποδοχή της παραγγελίας σας.

 

Αντικαταβολή.


Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με αντικαταβολή του αντίτιμου κατά την παράδοση του προϊόντος στον χώρο που επιλέξατε. Οι πληρωμές με αντικαταβολή επιβαρύνονται με επιπλέον χρέωση 2,00€.

 

Τραπεζική Κατάθεση


Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας πραγματοποιώντας τραπεζική κατάθεση. Μόλις λάβουμε την παραγγελία σας θα σας αποσταλεί e-mail με τους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρίας Nedon Products και το ποσό της παραγγελίας. Παρακαλούμε μην ξεχνάτε τη σημείωση του ονοματεπώνυμου σας στην αιτιολογία της κατάθεσης.

 

Με Πιστωτική Κάρτα


Συμπληρώστε κατά την παραγγελία σας όλα τα απαραίτητα στοιχεία και η πληρωμή θα γίνει αυτόματα μέσω της πιστωτικής σας κάρτας.